Grohe csaptelep

A Grohe csaptelep különböző formái


A lakásban az egyik leggyakrabban használt helyiség a konyha és a fürdő. Fontos, hogy az itt megtalálható kagylóknál a szerkezetek strapabíróak legyenek. Megfelelő választás a Grohe csaptelep a változatos kivitelezéseivel, ahol felfedezhető a3 lyukas megjelenésén keresztül az egykaros formáig, valamint a falba építhetőségig minden variáns, amit csak a vásárló elképzel.

A Grohe csaptelep Eurosmart Cosmopolitan egykaros kiszerelése mosdókhoz fellelhető különböző méretekben, fém fogantyúval van ellátva, kerámiabetétet, állítható mennyiségkorlátozót és flexibilis csatlakozó tömlőt tartalmaz.

A másik fajtája a Grohe csaptelep családjának a Grohtherm 1000 Cosmopolitan termosztátos, amiből van kád csapszerkezet fali kivitelezéssel, ami magába foglalja többek között a beépített visszafolyás gátlót és elzáró szelepet, ugyanakkor fellelhető a zuhany csaptelep is, amibe többek között beépített szennyfogó szűrő, opcionálisan kérhető hőmérsékletkorlátozó igényelhető. Praktikusságának köszönhetően, könnyen a mindennapok részévé tud válni.