glitter

A glitter megbolondítja a hétköznapi darabokat


A színeknél csak a csillogás a hívogatóbb. Glitter használatával az egészen egyszerűnek tűnő dolgok is új értelmet nyernek. Például az ékszerek. Egy idő után a fülbevalók és nyakláncok unalmassá válnak, a nők valami újat keresnek. Azonban egy kevés glitter bármelyik darabot feldobja, amíg ízlésesen adagolják.

Persze a sminkekben is sokan választják a csillogást. Mind a szájfények, mind a szemhéjpúderek egyedi fényt lehet adni a glitter hozzáadásával. A gyerekek is előszeretettel választják a csillámport tartalmazó tollakat, mert a kreativitásukat jobban megmozgatja, mint a hagyományos típusok. Hol találunk még csillogós tárgyakat? A boltokban!

Napjainkban majdnem minden ruhadarabra lehet valami csillogós dolgot rávarázsolni, azonban nemcsak gyárilag, hanem otthon is. Jó hír a kötni és horgolni vágyóknak, hogy a saját kézimunkáikat is könnyedén megbolondíthatják egy egészen vékony, csillogó fonallal. A matt színek, a rózsaszín, a vajsárga, a fehér szinte hangosan kiáltanak a változatosságért, figyelemfelkeltésért.

Az ezüst és aranyszínű szálak használhatóak kardigánokhoz, pulóverekhez, sapkákhoz és játékokhoz egyaránt. Előnyük, hogy a szál bár csillogó, puha marad, így nem okoz irritációt a bőrön és a gyerekek is bátran használhatják. Azonban hátránya is akad. A glittert tartalmazó ruhadarabokat nem szabad mosógépben mosni, nehogy elszakadjanak a szálak. Előnyös a meleg víz elkerülése is és a szárításhoz ajánlott nem lógatni az anyagot. Míg a fonál nyúlhat, a csillogós szálak szakadnak.