farmernadrág

A farmernadrág mindig népszerű


A farmer már csaknem egy évszázada kilépett a munkaruha anyagok kategóriájából. A farmernadrág ma már jól kombinálva, az elegánsabb szettek részét is képezheti. Bár eredetileg a farmokon dolgozók használták, az emberek gyorsan rájöttek arra, hogy ez a ruhadarab igen kényelmes és még mutatós is.

Ma már annyi féle színben és fazonban elérhető, hogy mindenki képes a testalkatának és stílusának megfelelő darabot választani. Nem vitás, hogy a gyermekruházat egyik alapvető darabjává vált. Nagyon sokoldalú, kényelmes, nem kényes anyagú a farmernadrág.

Könnyen tisztítható és szárítható, természetes anyagú, tehát kellemes a viselete egész nap. Az egykor vastag anyagú változatokat felváltották a jóval vékonyabb és szellősebb darabok, amiket nyáron is nyugodtan fel lehet venni.

A libelula.hu webáruházban a farmernadrágnak nagy szerep jut. Többféle méretben és kivitelben kapható, fiús és lányos modellekben egyaránt. A kantáros és gumis derekú igen praktikus, a skinny fit pedig roppant csinos a kislányokon.