Dulux csempefesték

A Dulux csempefesték ellenáll a vegyszereknek


A legtöbb ember ki nem számolja ki előre a lakás felújításának költségeit. Csak akkor szembesülnek a többlettel, amikor véget érnek a munkálatok. Azonban egy kis előretervezéssel drasztikusan le lehet csökkenteni a kiadásokat. A Dulux csempefesték egyaránt felvihető mázas és nem mázas felületre is.

Nem mindegy, hogy az a rész, ahova a festéket szeretné felvinni, milyen. Szigorúan por- és zsírmentesnek, valamint tömörnek és száraznak kell lennie. Ha ezen feltételek közül akár csak egy nem valósul meg, akkor a kiváló végeredmény sem garantálható. Egy zsíros és poros felületen a Dulux csempefesték nem tapad meg, ezért erre nagyon figyelnünk kell!

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen hőmérsékleten történik a festés. Az optimális hőviszony +10 és 25 Celsius fok között van. Vízszintes felületre nem ajánlott a felvitele a terméknek. 4 és 10 milliméter közötti Flockhenger segítségével a Dulux csempefesték egyszerűen és gyorsan felvihető. Ráadásul a konyha és a fürdőszoba is szebbé tehető általa.