copaiba gyanta

A copaiba gyanta használatának előnyei


Hallottál már a copaiba olajról? Egy Brazília északi részén őshonos, különleges fából nyerik ezt a rendkívül értékes olajat, ami jótékonyan támogathatja az egészséget. Különlegessége, hogy csak magas vízállás esetén nyerhető ki belőle a copaiba gyanta néven is ismert nedű, január és június között.

A kinyerés folyamata éppúgy zajlik, mint a juharszirup esetében, lékeléssel kerül a felszínre. De mire jó a copaiba gyanta, és miért lehet neked is szükséged rá? A copaiba fa olaját tehát lékeléssel nyerik ki, amit később fele mennyiségre, lepárlás útján redukálnak vissza.

Azért különösen értékes ez az olaj, illetve gyanta, mert az emberi sejtállományra és ezáltal az egész immunrendszerre pozitív hatást fejthet ki a használata.Természetesen csak akkor, ha rendkívül tiszta olajkeverékről vagy gyantáról van szó, mert ez esetben az emberi test endokrin rendszerének optimális működéséhez is hozzájárulhat.

A doTERRA copaiba gyanta azért egyedülálló, mert az alapanyagául szolgáló olajokat nem csupán egyetlen termőhelyről szerzik be, hanem a világ legjobb copaiba olaj termőhelyekről. Elsődlegesen természetesen az Amazonas vidékéről. A termékben összesen négyféle copaiba fajta képviselteti magát. Szeretnéd kipróbálni és megtapasztalni az áldásos hatását? Látogass el az Olajkertbe és vásárold meg mindössze néhány kattintással!