Chivas Regal

A Chivas Regal méltó a hírnevéhez


Ez az egyik legfinomabb skót whisky, így mindenképpen helye van a luxusmárkák között. A Chivas Regal gyümölcsös, mézes íze semmilyen párlathoz nem hasonlítható. Gyönyörű palackozásának és díszdobozának hála, ajándéknak is tökéletes.

A nedű sikere a zamatában rejlik. Meg kell említeni, hogy a statisztikák szerint, a világon az év minden napján, a nap 24 órájában percenként több üveggel vásárolnak ebből a páratlan nedűből. A termékpalettákon a klasszikus Chivas Regal mellett találhat 18, 21 és 25 éves változatokat is. Létezik olyan tétel, amiből mindössze 1000 üveggel palackoztak.

Általánosságban minden variációról elmondható, hogy hosszú, édeskés, fűszeres utóízzel rendelkezik. Körülbelül 18-21 fokra hűtve érdemes megkóstolni annak érdekében, hogy élvezhesse a teljes ízhatást. Amikor ezzel a nedűvel koccint, akkor ne felejtse el, hogy a története egy kis skót faluból indult, ahol egy testvérpár nagyot mert álmodni. Ennek köszönhetően született meg a Chivas Regal, ami a világ egyik legkeresettebb párlatai közé tartozik.