Szitanyomás

A bolt, ahol a pólónyomás árak reálisak


Érdemes az A.A. Miller céget választani, amikor olyan szakemberekre van szüksége a kliensnek, akik a nyomtatásban nagymesterek. A szitanyomás itt gyors és pontos, megannyi felületre. Nem mellesleg ez a vállalkozás közel 25 éve dolgozik ezen a területen, ezért rutinból, hozzáértésből és tapasztalatból biztosan nincs hiány.

Ehhez pedig társul még a legújabb szitanyomás technológia alkalmazása is. A profi módszerek alkalmazásával igyekeznek a kollégák az ügyfelek mindenféle igényét maximálisan kielégíteni. A kuncsaftok gyakran azzal a kérdéssel fordulnak a céghez, hogy a szitanyomás segítségével mit lehet előállítani? Tudni kell, hogy ez a speciális nyomtatási megoldás a póló, munkaruha, porcelán, üveg és egyéb tárgyakra történő emblémázás technológiája. Ezzel megoldhatóvá válik egy- vagy épp többszínű képek, logók, feliratok megjelenítése is a legkülönfélébb anyagokra. A szitanyomás alkalmazásával nem mellesleg még emblémázhatóak különféle tárgyak is. Gondolni kell itt a pólókra, bögrékre, poharakra és bármilyen kerámia vagy porcelán termékekre is.

Emellett a szitanyomással a munkaruha, megannyi fém felület, papírdoboz, fa felület és még műanyag tárgy is emblémázható. Sokan azért is döntenek az A.A. Miller mellett, mert itt a pólónyomás árak több éve reálisak. A különböző grafikával, logóval ellátott egyedi pólók manapság az élet számos területén hasznos és népszerű ruházati megoldások, legyen szó egyéni vagy céges szintű felhasználásról. Egyre többen kérik ezt a szolgáltatást marketing célból, vagy csak épp azért, mert szükségük lenne egy sajátos trikóra a kedvenc szuperhősükkel, idézetükkel, mesehősükkel, esetleg írójukkal, színészükkel.

A pólónyomás árak kedvezőek a munkaruházatok és formaruházatok esetében is. Itt elérhetőek az egyéni felhasználású nyomott pólók, amik ugye legény-lánybúcsúk, születésnapok, névnapok, szilveszteri bulik esetén elengedhetetlenek. A pólónyomás esetén nagyon fontos a szakembereknek a darabszám és a nyomandó színeknek a száma. A profik a pólónyomáshoz három eljárást alkalmaznak. Az, hogy melyikre esik a választás, nagymértékben függ a színek számától és a nyomandó pólók mennyiségétől is. A pólónyomás árak is változnak attól függően, hogy milyen igényei vannak a megrendelőnek.