Változatos Guess karóra kínálat az Óraboltban


Guess karóra márka

Tagadhatatlan, hogy sokan és sokfélék vagyunk, ahány ember, annyi ízlés és annyi egyedi stílus – szokták mondani. Milyen igazuk van! Ezt a sokszínűséget próbálja megragadni a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Guess karóra márka is, ami szentül vallja, hogy a sajátos ízléshez egyedi stílus és elegancia dukál.

A cég már a márkanév 1980-as indulásakor céljául tűzte ki a hétköznapi vásárlók változatos igényeinek a kielégítését, éppen ezért , a ’84 óta piacon lévő Guess karóra típusok gazdag és sokoldalú kínálatát is úgy állították össze, hogy mindenki garantáltan megtalálhassa az ízléséhez leginkább passzoló darabot. Legyen szó akár az „egyszerűbb”, bőrből és nemesacélból készült szíjakról, vagy a merészebb, tarka kaucsukból készült pántokról, a Guess karóra bármelyik vásárló igényeit garantáltan kielégíti.

Nem beszélve az óralapok változatos formavilágáról, hiszen ezen karórák esetében soha nem lehet tudni, hogy milyen új és trendi dizájnt találnak ki, ezáltal pedig a legextrémebb kéréseknek is eleget tudnak tenni.