Tv internet telefon csomagok Önnek is


Újonnan felépített ház esetén szükség van kábeltévé bekötésére. Az Invitel Zrt. azonban nem csupán az előbb említett esetekben áll az ügyfelek rendelkezésére, hanem akkor is, ha az érdeklődő kevésbé elégedett az addigi szolgáltatójával.

Tv internet telefon csomagok is fellelhetőek a felhozatalukban. Kétféle csoport közül lehet választani, egy alap-, illetve egy családi csomag közül. A Kolibri S nevezetű alapcsomag 37 darab tévé- és rádiócsatornát biztosít.

A Kolibri M családoknak szánt kiszolgálás 81 darabbal bővelkedik. Az akciós televízió csomagok bekötése díjmentes. Az Invitel a vevőegységet is térítésmentesen nyújtja. Azok számára, akik kevés szabadidővel rendelkeznek és egyik napról a másikra halasztják a TV bekötését, rendkívül kedvező lehet az online felületen való megrendelés.

Pusztán a kosárba szükséges helyezni a kívánt csomagot és bepötyögni a személyes adatokat. A szolgáltató munkásai, a megrendelést követően egyeztetnek a klienssel és a lehető leghamarabb próbálják megoldani a bekötést.