baba fülbevaló

Részletes kidolgozású baba fülbevaló


A szülők között eltérő a vélemény arról, hogy mikor érdemes kiszúrni a pici füleit. Vannak, akik minél előbb megcsináltatják, míg mások megvárják, amíg a gyermek akkora lesz, hogy saját maga döntse ezt el. Ha az előbbiek közé tartozik, akkor mindenképpen szüksége lesz néhány információra a baba fülbevaló tekintetében.

Először is nagyon fontos, hogy kiváló minőségű aranyból legyen elkészítve, az esetleges fémallergia elkerülése érdekében pedig ne tartalmazzon krómot, kobaltot vagy nikkelt. Az is lényeges szempont a baba fülbevaló kiválasztásánál, hogy elég apró legyen ahhoz, hogy a kicsi idővel ne tudja kikapni a füléből.

A zárszerkezete olyan kell legyen, ami nem szúrja vagy zavarja a csöppséget. Nagyon sokféle baba fülbevaló lelhető fel az aranyshop.hu webáruházban, amelyek sárga, fehér, valamint a két nemesfém kombinációjából lettek megalkotva. Ugyanott köves kirakással díszített példányok is vásárolhatóak, ezek szintén nagyon aranyos modellek. A baba fülbevaló mindig aprólékos odafigyeléssel és részletes kidolgozással készül.