Tom Ford parfüm

Rendkívüli és egyedi Tom Ford parfümök


Kevés ilyen ragyogó személyiséggel találkozhatunk a divat világában. A Tom Ford parfüm kompozíciókat elegáns, erős akaratú és szexi embereknek tervezték, akik a tervezőhöz hasonlóan nemcsak a divatos és extravagáns ruhákban, hanem az illatok terén is szeretnének különbözni a többiektől.

Manapság csak kevesen emlékeznek a divatmogul nevére a Gucci, a Chloe és az Estee Lauder márkákkal való munka révén. Szinte mindenki egy különálló és egyedi márkaként ismeri őt, a stílusos Tom Ford parfüm és ruhakollekcióknak köszönhetően. A híres amerikai tervező azonban Párizsban kezdte a pályafutását, de nem a saját vállalata megalapításával. Karrierje közepén ő lett a hatalmas Gucci cég vezetője.

A pályafutása 2004-ben kapott szárnyra, ekkor debütált első férfi ruházati kollekciójával. Természetesen a rendkívüli tehetség nem tudott csupán a divattervezésnél megállni és kidolgozta a szokatlan és vonzó Tom Ford parfümöket. 2006-ban megjelent a Black Orchid illatcsalád, aminek aromája jövedelmező kiegészítőjévé vált a márka elegáns ruháinak.