akkus csavarbehajtó

Népszerű szerszám az akkus csavarbehajtó


Különféle csavarokkal már mindenki találkozott. Biztosan kerültünk már olyan helyzetbe, amikor temérdek csavarral kellett volna megbirkóznunk, de nem volt kéznél akkus csavarbehajtó, csak egy átlagos kéziszerszám.

Ilyen munka után általában a csukló és a kéz alaposan elfárad, ráadásul a nagyobb facsavarokkal nem lehet boldogulni pusztán kézi erővel. Az akkus csavarbehajtó minden ezermester gyűjteményében megtalálható.

Általában ez az a szerszámgép, ami minden alkalommal előkerül a barkácsolás során. Minél változatosabb bitkészlettel rendelkezünk, annál többféle csavarhoz használható az akkus csavarbehajtó.

A Makita, Hikoki, Ryobi, Einhell termékek olyan magas fordulatszámot képesek produkálni, hogy fúrhatunk is ezekkel a nagyszerű szerszámgépekkel. Ez még csak néhány márka volt a többi, minőségi változat közül, ami szerepel a szerszamkell.hu barkácsáruház kínálatában. Az akkus csavarbehajtó teljesítménye az adott modell akkufeszültségén múlik. Minél nagyobb ez a szám, annál erősebb géppel van dolgunk.