Ariston páramentesítő

Nagyteljesítményű, mobil Ariston páramentesítő


A hideg hónapokban az emberek alapvetően többet tartózkodnak a lakásban, mint a kellemes nyári hónapok alatt. A fokozott fűtés miatt, a páraképződés esélye is megnő. Ezt van, aki jól tűri, de a hideg felületekre kicsapódó nedvesség könnyen élőhelyet képezhet a különféle gombáknak, baktériumoknak. Az Ariston páramentesítő beiktatásával a rendszerbe kiküszöbölhető a penészfoltok megjelenése. A plusz nedvesség forrása általában a szobanövények, akvárium, bent szárított ruha lehet.

A modern nyílászárók, gyakran túl jó szigetelés és a szellőztetés mértékének arányos lecsökkentése teszi szükségessé az Ariston páramentesítő üzembe helyezését. A modern, egyszerű külsővel, kicsi méretével, hordozható kialakításával már eddig is sokan meg vannak elégedve. Naponta képes 20 l folyadékot kinyerni. A tartálya viszont csak 3 literes, ezért rendszeresen gondoskodni kell annak ürítéséről. Az Ariston páramentesítő egyszerűen kezelhető és el van látva fagyásgátló funkcióval, így még a hűvösebb helyeken is használható, de az érték ne csökkenjen 5 C alá, amennyiben egy mód van arra!

Sencor konyhai robotgép a hatékony süteménykészítéshez

Ha már tél és a szabadban szakad az eső, hó, esetenként viharos erejű szél támad, akkor érdemesebb inkább a kellemesen fűtött konyhában aktívan eltölteni az időt, amiben a Sencor konyhai robotgép nagy segítséget fog nyújtani. Legyen szó a tészta dagasztásáról, tojás- vagy tejszínhab, esetleg piskóta készítéséről, a több funkcióval rendelkező készülék rendületlenül teszi a dolgát, a beállítások függvényében.

A Sencor konyhai robotgép 4 keverőszárral, rozsdamentes 4 literes edénnyel, 1000 W teljesítménnyel, intelligens LED világítással van felvértezve. Egy igazi csúcskategóriás eszköz, ami tényleg sokat tud segíteni a vágyott finomságok létrehozásában. A Sencor konyhai robotgép el van látva 3 biztonsági funkcióval. Biztonsági reteszek, csúszásgátló talpak, valamint a túlmelegedés elleni védelem együtt garantálják a problémamentes működést. Ez remek befektetésnek minősül.