robot fűnyíró

Mindenhova ideális választás a robot fűnyíró


Aki régóta egy fűnyíró megvételén töri a fejét, jól teszi, ha elgondolkozik az egyik legmodernebb berendezés beszerzésén. A klasszikus modelleken kívül, amik emberi hatásra működnek, ott van a robot fűnyíró, ami a tulajdonos beavatkozása nélkül, magától végzi a feladatot.

Olyan gépekről van szó, amik a megfelelő program megadását követően automatikus dolgoznak, teljesen megkönnyítve és leegyszerűsítve ezt a gyakran igen nehézkes és időigényes feladatot. Milyen kertbe lehet tökéletes választás a robot fűnyíró? A mai modern eszközök mostanság már minden egyes területen remek munkát végeznek.

Ha a kert nem túlságosan tagolt, akkor nyugodtan bevethető a masina. Fontos, hogy a vásárláskor vegye figyelembe a tulajdonos a  kert adottságait. A kerti gépek sikeresen veszik a lejtőket és emelkedőket is, ezért ezen adottságoktól nem kell tartani. De nem szabad elfelejteni, hogy a robot fűnyíró csakis akkor funkcionál ideálisan, ha a helyes emelkedési szinthez választ a vevő.

A maximum 25%-os emelkedésű modell tökéletes sík területekre. A lankás kertekbe mindig érdemes nagyobb gépeket választani., hiszen itt megeshet, hogy 40%-os emelkedéssel is szembe néz a gép, amit bírnia kell minden esetben. Ha a kert szintkülönbsége nagy, 70% emelkedési terhelhetőségű robot fűnyíró jöhet szóba.

Kompresszor technika, szervizelés és karbantartás

Akárcsak mindenféle berendezést, úgy a kompresszorokat is szükséges évente átvizsgálni és javítani. Csakis olyan cégre érdemes bízni ezt a munkát, amelyik a kompresszor technika nagymestere. A Medfour Kft. több, mint két évtizede ezen a területen dolgozik, ezért hozzáértésből és tapasztalatból nincs hiány. Nem csupán Magyarország nyugati részén, de a pesti telephelyenek is számítani lehet a szakemberek profizmusára.

Nem mellesleg hivatalos, magyarországi, gyári Worthington Creyssensac szervizként, és márkafüggetlen kompresszor szervizként is működik ez. A kompresszor technika szolgáltatások közé sorolható a karbantartás, a hibaelhárítás, a felújítás, az időszakos felügyelet, sőt, különféle alkatrészek biztosítása és forgalmazása.