magán fogászat Budapest

Milyen árakon dolgozik most egy magán fogászat Budapesten?


A rendszeres fogorvosi vizsgálatokkal megelőzhetőek a komolyabb egészégügyi problémák kialakulása. Az frdental.hu weboldal segítségével könnyen tájékozódhat arról, hogy most milyen árakon dolgozik egy budapesti magán fogászat. A több mint 10 éve működő rendelő magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt. A több mint 30 000 paciens pozitív visszajelzései azt igazolják, hogy minőségi munkát végeznek, megfizethető áron. A klinika a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve, ami megfelel minden egészségügyi előírásnak.

A fogászati kezeléseket szakmailag jól felkészült fogorvosok és szájsebészek végzik. Foghúzás, tömés, fogbeültetés, fogfehérítés, fogszabályozás és szájsebészeti beavatkozások tartoznak a szolgáltatásaik közé. Időpont foglalás céljából hívni kell az oldalon megadott telefonszámot és ugyanott az árak is megtekinthetőek. Több egészségpénztárral állnak kapcsolatba, ezért a szolgáltatások költségeit általuk is rendezheti.

A fogak ápolását és a rendszeres fogorvosi viziteket már gyermekkorban célszerű elkezdeni, ez hozzásegíti ahhoz, hogy ne féljenek és felnőttkorban bizalommal forduljanak a fogorvosok felé. Felnőtteknek a periodikus ellenőrzés nagyon fontos a fogak, a száj és az általános egészségi állapot felmérése szempontjából. A problémák korai felismerésével időt és pénzt spórolhatunk. Egy konzultációs vizsgálat általában 30 perc és az ára 5000 Ft. A FR Dental fogászati rendelő magas színvonalú szolgáltatásai kezdetben Londonban voltak elérhető, de 2015 óta Budapesten is jelen van.

Tiszta, modern és barátságos környezetben várják a pácienseket. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy személygépkocsival és a bejárat előtt közterületi parkoló áll rendelkezésre. A csapatnak rendkívül fontos, hogy a beteg megfizethető áron minőségi szolgáltatáshoz jusson. A kezelések és beavatkozások után szájhigiéniás tanácsadással szolgálnak. Időszaki kedvezményben részesülnek úgy az új, mint a régi páciensek. A kiváló orvosi csapat gyorsan és hatékonyan megoldja a problémáját.