fodrász szalon

Melyek a „legjobb” fodrász szalonok Budapesten?


Legyen az egy munkával kapcsolatos megbeszélés, állásinterjú vagy randi, amire készülsz, a külső megjelenés minden esetben elengedhetetlen. Fontos, hogy már messziről magabiztosnak tűnj, hiszen ez felér egy fél sikerrel. A külső alapján ítélnek a legtöbben, tehát a stílus megalapozása engedhetetlen a jelenlegi trendek szerint. A megfelelő öltözet csakis a kellően ápolt frizurával éri el a jó hatást. Ezt nem feltétlenül tudod saját magadnak elkészíteni, ezért érdemes olyan barber shopot választanod a megfelelő eredmény érdekében, amiben garantáltan nem fogsz csalódni.

Az olyan népszerű budapesti fodrász szalonok, mint az A76 (0620 505 5052; 1062 Andrássy út 76.) több dolognak is köszönhetik a sikerüket. Itt egyszerűen fantasztikus hangulat, nagyon profi, szakmai hozzáállás és még némi ajándék is vár. A hölgyek profi szinten űzik a szakmájukat és már gyakran ránézésre tudják, hogy mi az, ami passzolni fog a megjelenésedhez. Ha nincs konkrét elképzelésed, akkor csak dőlj hátra és hagyd, hogy kihozzák a frizurádból a legjobbat.

Az a76.hu oldalon nagyon részletes bemutatkozókat találsz, ami alapján eldöntheted, hogy ki legyen a barbered. A szakálladra is gondja lesz a hölgyeknek, hiszen profi szinten bánnak a pengével a csajok, valamint a feladat elvégzéséhez szükséges további eszközökkel. Az arc szőrzet igazítása, ápolása, de még a festése sem fog fennakadásba ütközni. Egyszerűen csak beeshetsz a szalonba, de ebben az esetben nem biztos, hogy azonnal el tudnak vállalni a csajok, így érdemes inkább előre időpontot foglalni online.

Ha ezt megteszed, akkor nincs más dolgod, csak az adott órára betoppanni és máris kezdetét veszi a folyamat, aminek a végén új frizurával távozhatsz. A magas szakmai hozzáértés, valamint a barátságosan kialakított környezet nagyon vonzóvá teszi az A76 szalon hangulatát. Tekintsd meg az árakat és készülj fel a kivételes kiszolgálásra! Szalonunk az Oktogontól 7 perc sétára, a Kodály köröndtől 1 percre található, de megközelíthető tömegközlekedéssel és saját autóval is. Egy kellemes itallal, üdítővel, teával vagy vízzel kínálunk meg, ami teljesen ajándék a többi kiszolgálás mellé.