Még most látogass el a Bonjour Szalonba!


A szakemberek szerint, az esküvői szezon áprilistól szeptemberig tart. Ez azt jelenti, hogy idén már elkezdődött ez az időszak. Nagyon igyekezned kell, ha még nem választottál magadnak ruhát, tehát látogass el a BonjourSzalon.hu-ra!

Persze tudjuk, hogy nehéz dönteni, mert mindegyik annyira gyönyörű. Azt tanácsoljuk, hogy előre írd össze magadnak, hogy mi az, amit mindenképpen szükségesnek tartasz a ruha esetében. Abroncsos legyen a szoknya vagy hagyományos? Szabadon legyen a vállad vagy sem?

Rövid- vagy hosszú ujjú modellt szeretnél? Ha ezekre a kérdésekre megadtad a választ, látogass el a BonjourSzalon.hu-ra! A lista alapján már könnyebben tudsz majd válogatni. Írd össze azt is, hogy milyen kiegészítőket szeretnél, hogy legyenek a ruhán. Például, ha lehetőleg masnival díszített modellt akarsz, akkor ezt tüntesd fel a listán.

Ám ne feledd: a ruhák mindegyik alkaton másképp mutatnak. Lehetőleg válassz ki többféle terméket is. A helyszínen kiderülhet, hogy melyik áll a legjobban. Látogass el a BonjourSzalon.hu-ra akkor is, ha időpontot foglalnál!