tömörfa étkezőasztal

Legyen tömörfa étkezőasztal az ebédlőben!


Sokan vannak, akiket teljesen elvarázsol a természet egyedi szépsége. Ez nem meglepő, hiszen teljesen sajátos rezgésvilággal rendelkezik az érintetlen környezet, ahol kis időt eltöltve gyorsan felfrissülhetünk. Az különleges helyekről származó alapanyagok felhasználásából készült tömörfa étkezőasztal megjelenésében ugyanolyan csodálatos tud lenni.

Remek példája a környezet és az alapos, körültekintő szakmunka közös együttműködésének. A gyártás során nagy figyelem összpontosul arra, hogy az eredeti erezet megmaradjon és ezzel a tömörfa étkezőasztal egyedülálló díszként nyilvánuljon meg az adott helyiségben. Elképesztően masszív ez a forma és képes több évtizeden keresztül, akár 2-3 generációt kiszolgálni, ha minimális figyelem vetítődik rá és alkalmanként felújításra sor kerül.

Némi csiszolás, egy kis festés és a tömörfa étkezőasztal 30 év után ismét úgy fest, mintha frissen készült volna. Amennyiben a tulajdonosai akarunk lenni egy ilyen egyedülálló darabnak, akkor ragadjuk meg a lehetőséget és mérjük fel a globero.hu weboldal kínálatát még ma!