latex kesztyű

Latex kesztyű, a dolgos napok megmentője


Elgondolkodott már azon, milyen sok szakma létezik, amelyekhez speciális felszerelés szükséges nap mint nap? Egy rövid válaszban igen nehéz lenne felsorolni mindet, mégis van több, ahol a latex kesztyű kiválóan szuperál.

Persze nem kizárólag a munkahelyen jöhet jól ez a kiegészítő, hanem otthoni kertészkedés vagy barkácsolás alkalmával egyaránt. A latex kesztyű általában kötött, kevertszálas anyagból készül, így biztonságot nyújt bármilyen teendőt kíván elvégezni.

Pamutszálakból, latex impregnálással, valamint mártással van ellátva, ami a megfelelő minőségért felelős. Egyes modellek már csúszásgátlóval kaphatóak, többségében a tenyéren, ezáltal nem kell aggódnia, hogy egy eszköz vagy szerszám netán kiesik a kezéből. Színek tekintetében a sárga, piros és fehér kombinációk választhatóak.

Szerencsére nem fogja megterhelni a pénztárcáját a latex kesztyű ára, hiszen igazán alacsony összegbe kerül. Okos választás lehet, ha éppen a kertje megszépítésén munkálkodik vagy valamilyen bútort készül összerakni, valamint autószerelésnél szintén hatékony védelmet nyújt a sérülések ellen.