kötött ruha

Kötött ruha nemcsak télen, hanem nyáron is!


Vannak olyan öltözetek, amelyeket egyes évszakokkal azonosítanak, ha pedig azokon kívül veszed fel, sokan összezavarodnak a választásod láttán. Viszont mára már bebizonyosodott, hogy a kötött ruha nem tartozik ezek közé. A divatos modellek meglehetősen népszerűek és ez könnyen megmagyarázható.

Az ilyen viselet tökéletes minden női sziluetthez, különböző színkategóriákban elérhető. A szinte már-már mágikus tulajdonságai révén látványosan stílusosabbá és nőiesebbé teszi a megjelenést. A kötött ruha könnyű modelljei kombinálhatóak magassarkú vagy lapos talpú szandálokkal. Ha a munkahelyeden nincsenek érvényben nagyon szigorú öltözködési szabályok, akkor viselhetsz hasonló ruhát klasszikus magassarkúval.

A nyári időszakban a többszínű modellek a legtrendibbek. Egy ilyen ruha kiemel a tömegből, tökéletesen hangsúlyozza az alakodat és bármilyen lábbelivel viselheted. Tavasszal rövid bőrdzsekit, bombert vagy farmerzakót is viselhetsz felettük. Ezen kívül, a kötött ruhát egy modern stílusú hosszúkás blézer vagy kardigán alá is felveheted.