játék konyha

Játék konyha a kis kuktáknak


A gyerekek játékainak legnagyobb része a körülöttük lévő világot másolja, utánozza le, a többi pedig a földtől elrugaszkodott fantasztikumokból építkezik. Az első kategóriába sorolható például a mindennapos bevásárlás és természetesen a főzés, amihez elengedhetetlen egy játék konyha megléte.

Sok fiatal szülőben merül fel a kérdés, hogy miért a hétköznapi élet unalmas szituációira összpontosít a legtöbb gyermek. Nos, a válasz tulajdonképpen nehezen megválaszolható, azonban felfedezni vélhetünk valamilyen kényszert a társadalmi beilleszkedésre, a normák megismerésére. Ehhez pedig a legjobb út a játék. Na meg persze azért, mert minden gyerkőc úgy szeretne főzni, ahogy a szülei. A játék konyha garantáltan a világ legjobb meglepetése lesz az aktívan tevékenykedő kis kuktáknak.

Alapvetően már rengeteg kelléket megtalálhatunk a játékboltokban, amelyeknek a beszerzése elengedhetetlen. Hiszen minden játék konyhában szükség van egy konyhapultra, tűzhelyre, sütőre, edényekre, teáskészletre, sőt, egy kávéfőző sem árthat.