Szerszámosház

Esztétikus, tágas szerszámosház


A szerszámokat nagy becsben kell tartanunk, hiszen ezekkel az eszközökkel sokkal egyszerűbbé válik a házkörüli munka, a javítgatás, a barkácsolás.

A kert és az udvar karbantartásához szükséges eszközöknek a szerszámosház megfelelő védelmet biztosít. Nemcsak a lapátnak és a gereblyének ad helyet a szerszámosház, hanem befér a fűkasza, de még a benzines fűnyíró is. Értelemszerűen ezeket az eszközöket nem tárolhatjuk a szabadban, hiszen egy-kettő tönkremennének.

Viszont a garázsba meg nagyon sok értékes helyet foglalnak el. Az ideális megoldást minden tekintetben a szerszámos ház jelenti. A felsoroltakon kívül még számos kerti eszköz is elfér benne, mivel tágas kialakítással rendelkezik.

Nem érdemes alternatív megoldásokkal próbálkozni, hiszen a kerti gépek tárolását még a nyári időszakban valahogy meg lehet oldani szerszámosház nélkül is, viszont a téli időszakban szükség van egy fedett helyre, amihez a terasz nem túl ideális. A szerszámosház letisztult megjelenéssel rendelkezik, ezen kívül festhető, tehát minden környezetbe jól illeszkedik.