elektromos városi kerékpár

Elektromos városi kerékpár a gyors közlekedéshez


A napi szintű munkába járás városon belül olyan feladat, ami elég bosszantó tud lenni. Néha csak pár kilométert kell megtenni autóval, de már az is kész tortúra. Ha szeretnénk könnyíteni a saját dolgunkon és közben fitten tartani magunkat, úgy az elektromos városi kerékpár bevetésével elérhetjük a kívánt eredményt.

Vége a felesleges idegeskedésnek, amit a lépésben való araszolás okoz az utakon. A környezetünket és a pénztárcánkat is megkímélhetjük a felesleges üzemanyag elhasználástól. Az elektromos városi kerékpár segítségével a nagyobb távokat ugyanúgy át tudjuk hidalni egyszerűen.

A 25 kilométer óránkénti sebességre felgyorsuló bicaj minimális erőbefektetéssel tekerhető, hiszen a támogató rendszer leveszi a lábunkról a felesleges terheket. Természetesen akkor sincs probléma, ha időközben lemerül az akkumulátor, mert az elektromos városi kerékpár ilyen esetben úgy hajtható tovább, mint egy hagyományos változat. Átlagosan 100 kilométer megtehető egyetlen töltéssel, ami bőven elég néha egy teljes héten keresztül is.