Brainbox

Brainbox már az egészen kicsiknek is


A hosszú téli estéken nincs mivel lefoglalni a gyermeket? Ideje lenne már egy kiadós otthoni szórakozásnak, amibe az egész család bekapcsolódhat? A Brainbox egészen biztosan mindenki agyát meg fogja tornáztatni, na meg a rekeszizmait, hiszen igazán remek szórakozást ígér kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Ez a társas nem más, mint egy memóriafejlesztő kvíz játék, amit akár hatan is játszhatnak egyszerre. Az egészen kicsik is elkezdhetik, hiszen Brainbox van már a 3 évesnél nagyobb korosztálynak is. Nagyszerű ismeretterjesztő játékok vannak rengeteg érdekes témakörrel.

Gyakorolhatjuk az ellentét párokat, utazhatunk vele az időben, megismerhetjük a mesterségeket vagy éppen a segítségével tanulhatunk angolul. Az első számokat, betűket akár egy ilyen jó kis társas segítségével is meg lehet ismertetni és szerettetni a kicsikkel. A Brainbox remek kikapcsolódás otthon, utazás közben vagy éppen egy kiránduláson. Ajándéknak is kitűnő ötlet bármilyen alkalomra. Keresse valamennyi típusát az okosjatek.hu webáruházban!