AVS készülék 25 programmal


Bizonyára egyre többen hallottak már a mágneses biorezonancia módszereiről, hiszen remek sikereket érnek el vele. Az Egészségkapu Gyógycentrumban már hosszú ideje használják a módszert elősegítő gépeket nemcsak a kórképek felállítására, hanem a kezelésükre is. Az AVS készülék működésének sikere abban rejlik, hogy a test elektromágneses vezérlő folyamatait befolyásolja. Jeleket közvetít annak érdekében, hogy a különböző problémák helyreálljanak.

Mivel a sugárzás frekvenciája 1 Hz és 100 kHz közé sorolható, a két érték közötti különbség más és más biológiai ablakot nyit meg, tehát kifejezetten hatékony különböző területeken. Az AVS készülék otthon is használható, ráadásul 25 program közül lehet kiválasztani azt, amelyik éppen szükséges a panaszok kezelésére. Mindegyik program külön testrészhez irányul, és sejtszintű elektromágneses tevékenységként hat. Kortól és nemtől függetlenül is alkalmazható, mivel bármilyen korosztály problémáin segít.

Aki attól tart, hogy egy ilyen gép kezeléséhez speciális ismeretek szükségesek, téved. Semmiféle szakértelem nem kell ahhoz, hogy otthon használatba vegye az AVS készülék funkcióit, mivel a BioHarmonex kezeléséhez nem kell képzést elvégeznie. Kifejezetten otthoni használatra gyártották, úgyhogy Önnek csak annyi a dolga, hogy segít saját magán, és enyhíti a panaszait. A sok gyógyszerről, melyek mellékhatásokat is generálhatnak, végre lemondhat vagy legalábbis csökkentheti az adagját. Néhány használat szükséges ahhoz, hogy érezhetővé váljon az eredmény, ezért érdemes mihamarabb elkezdeni az alkalmazását.

A biorezonancia gép programjai, ahogy azt feljebb is említettük, 25 területet foglalnak magukba, melyek közül íme néhány: gyermekprogram, immmun-, hormon-, méregtelenítő vagy idegprogram, de a szem javítását vagy az emésztést is segíti. Az AVS készülék fél óránál többet nem kell működjön, hiszen ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy bárhol és bármikor elérje a kívánt eredményt, és megszabaduljon a kínzó panaszoktól. Amennyiben szeretné ezt megrendelni, az oldalon megtalálja a szükséges információkat.