A kozmetikastudio oldalon minden információt megtalál


Közeledik a nyár, ezért a hölgyek már most is rendszeresen foglalják az időpontot a szőrtelenítéshez. Ha Ön is szeretne sima lábakkal a strandon megjelenni, akkor érdemes a végleges szőrtelenítés mellett döntenie. A kozmetikastudio.hu oldalon egyszerűen foglalhat időpontot a szakembereknél. Egy sokéves tapasztalattal rendelkező kozmetikus minden problémára megtalálja a megoldást. Ha a végleges szőrtelenítés mellett szeretne dönteni, akkor célszerű a lézeres vagy IPL változatra voksolnia. A speciális szőrtelenítés tartósan selymes bőrt garantál.

Az IPL szőrtelenítésnek már van egy fejlettebb változata is, amit villanófénnyel végeznek. A strandon nem mutat jól egy olyan láb, amelyik szőrös, ráadásul az emberek nem is nézik jó szemmel, ha egy fiatal nőnek szőrszálak vannak a látható testrészein. Már a nyári időszak előtt érdemes elkezdeni a test felkészítését. A kozmetikastudio.hu oldalon minden információt megtalálhat a különféle eljárásokkal kapcsolatban.

A szőrtelenítés mellett, rengeteg szolgáltatást elérhet a szakembereknél. Azzal érdemes tisztában lennie, hogyha az IPL szőrtelenítés mellett dönt, hogy a kezelések között 3-6 hétnek kell eltelnie. Továbbá előfordulhat, hogy nem lesz végleges a végeredmény, mivel a szőrszálak 65 %-a növekedési fázisban lehet. Ezért nehezebb lehet a tövek végleges eltüntetése. A kozmetikastudio.hu oldalon a mezoterápiával is megismerkedhet, aminek lényege, hogy bőrmegújító anyagokat jutassanak a bőr mélyebb rétegeibe. Ezt elérhetik a szakemberek tűk segítségével is.

A mezoterápiás kezelés kicsit fájdalmas lehet, ezért a szakértők előtte fájdalomcsillapító krémmel kenik be a kezelni kívánt felületet. A kozmetikastudio.hu oldalon megtalálható kezeléseket sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik. A pattanások és a narancsbőr is megszüntethető a mezoterápia segítségével. Természetesen a testkezelések arra is szolgálnak, hogy a bőr fiatalabb és feszesebb legyen. A nyári strandolós időszakra a szakértők nagyszerűen felkészítik a bőrt.