kotyogós kávéfőző

A kotyogós kávéfőző örök kedvenc


Sokan nem hajlandóak megválni tőle, hiszen az ízélményt, amit biztosít, semmi sem pótolhatja. A kotyogós kávéfőző működési elve roppant egyszerű. Az alsó részében lévő víz átpréselődik az őrölt kávén gőz formájában. A különleges ízek a lecsapódó vízcseppekben jelennek meg.

A kész termék minden esetben a felső részbe kerül. A használata során ügyeljen arra, hogy a szűrőbe lazán rakja az őrleményt, ellenkező esetben megtörténhet az a kellemetlenség, hogy nem jön le az ital vagy túl erősre sikerül.

A minőségi kotyogós kávéfőző általában alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készül. Nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsak az egészségre, szóval bátran alkalmazható. Az alumínium termékkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy mosogatógépben nem mosható.

Ha kihűlt, akkor a csap alatt kell elöblíteni. Összeszerelni csak teljesen megszáradt állapotban javasolt. A rozsdamentes kotyogós kávéfőző előnyei közé sorolható a tartósság és a dekoratív megjelenés. Bármelyik mellett is dönt, garantáltan nem bánja meg.