cider

A britek szeretik a cider italokat


A britek nagyon sok dologban ügyesek, például az italgyártásban. Egyik különlegességük a cider, ami valójában egy szódavízzel dúsított almabor. Egész Európában kedveltté vált ital, de még csak most kezdi meghódítani a keleten fekvő országokat.

A különféle cider italok ma már nemcsak almából készülnek, hanem bogyós gyümölcsökkel ízesítettek is ugyanúgy vannak a boltok polcain. Mivel 4-5%-osak, előszeretettel fogyasztják azok a hölgyek, akik a kesernyés íz miatt a sört mellőzni szokták.

Kellemes ízük inkább egy finom koktélra emlékezteti őket. Webáruházunk széles kínálatában megannyi cider márka közül lehet válogatni, ilyen például a Christian Drouin, Carling, Somersby, illetve a Strongbow. Ha ez nem volna elég, sok más minőségi szeszesitalra is szert tehet a szomjoltó cider mellet

t. A különleges borok és pezsgők szintén alkalmasak egy-egy összejövetel megünneplésére. Tekintse meg az italkínálatunkat, válasszon típus, évjárat vagy az érlelési idő szerint és rendelje meg könnyedén, néhány lépésből! A szállítási költségek a rendelt mennyiséghez mérten változhatnak.