termőföld

Termőföld kertépítéshez, feltöltéshez


Egy építkezés, felújítás, bővítés minden esetben komoly munkálatokkal jár, amihez szükség van minőségi alapanyagokra. Bármilyen meglepő, az egyik leggyakrabban keresett ömlesztett áru a termőföld. Legyen szó alapozási munkálatokról, megsüllyedt terület feltöltéséről, kertépítésről, akkor egyértelműen ezen összetevő után kell nyúlni.

A növények megkövetelik a kellően laza szerkezetű és tápanyagokban gazdag közeget ahhoz, hogy kiválóan fejlődjenek. Sajnos, sok esetben, ami rendelkezésre áll, az egy nagyon betömörödött, törmelékekkel telített, úgynevezett technosolid talajtípus. Ezt érdemes kitermelni és a helyére olyan termőföldet helyezni, ami már remekül megfelel az elvárásoknak.

Választható ennek érdekében normál, komposztált, valamint komposztál-trágyázott és darált kivitel, az igényeknek megfelelően. Ami a költségeket illeti, azok a típus és a mennyiség függvényében eltérőek lehetnek, valamint a termőföld a kontener-rendeles.info felületen konténerrel együtt is rendelhető, így a kitermelt törmeléktalaj elszállítása egyszerűen megoldható.